Retko u ponudi: 72m2, garaža, cg, Žarkovo kod Oš Đorđe Krstić

Šifra nekretnine : 1246

Prodaja 145.000 € - Stan
72.00 m23.0 SobeCG I/II  Štampaj
Lokacija: Žarkovo+ Ulica: Braće Škerovića+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1970 

Odlično projektovan stan u tipskim malim zgradama - kućama gradjenim o strane državne gradjevinske firme 70ih godina u blizini Osnovne škole "Đorđe Krstić", u ulici Braće Škerovića. Stan se nalazi na I spratu i poluspratu iznad, ukupne uknjižene površine 72m2. Na prvom nivou stana su predsoblje, kuhinja sa velikim prozorom i lep, veliki dnevni boravak čijom celom dužinom je duboka, dobra terasa. Ovaj deo stana je okrenut ka zelenilu iza zgrade, zapadne je orijentacije i ima nesmetan otvoren pogled. Iz ulaznog predsoblja jednokrake stepenice vode ka nivou stana na kome se nalaze 2 spavaće sobe čiji francuski balkoni gledaju ka ulici (istok) i kupatilo. Na gornjem nivou je visina plafona jednaka kao i na donjem - 2,60m i ravan je plafon, a iznad stana je tavanski prostor. Pre 10 godina su obnovljene vodovodne, kanalizacione i elekrto instalacije u stanu i renovirano je kupatilo. Ostatak stana zahteva renoviranje. Medjutim, sama mikrolokacija i mala zgrada (u kojoj osim ovog stana postoje još jedan isti ovakav stan na visokom prizemlju i poluspratu, i jedan mali stan u prizemlju) pruzaju uslove za izuzetan, miran porodični život u vrlo lepom ambijentu. Trgovačka ulica i svi njeni sadržaji su veoma blizu ovog stana a nikakve buke Prodavac stana je istovremeno i vlasnik garaže u prizemlju zgrade, koja je uknjižena na 16m2 i ima mokri čvor i centralno grejanje. Sem ovih 16m2 uz samu garažu postoji i povezana je i sa garažom a ima i poseban ulaz - vrata sa spoljašne strane zgrade jedna ostava-radionica površine 6m2. Ovo je originalni prostor u zgradi koji nije upisan u katastru ali je površina garaže sa ovim prostorom za koju se plaća centralno grejanje kroz priznanicu infostana 20m2. Takodje, moguće je parkiranje i ispred garaže. Tražena cena za garažu sa ostavom je 25.000EUR. Za preporuku su i stan i garaža, retko u ponudi. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking, Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Lux, opremljen Košutnjak 50m2 odličan garaža uknjižen

2.0 | 50m2 | 139.000 €
Odličan, perfektan, luksuzno opremljen dvosoban stan površine 50m2 u Godominskoj ulici, u zgradi iz 2011.godine koja je u odličnom stanju, sa lepim održavanim ulazom, stepeništem i hodnicima. Prodaje se sa kompletnim nameštajem: novom izuzetno kvalitetno kuhinjom, puno kvalitetnih ugradjenih plakara, ležajevima, garniturom za sedenje... Ugradjeni nameštaj je uključen u oglašenu kupoprodajnu cenu. Stan ima odličan položaj, "ušuškan" izmedju stana u prizemlju i stana na II spratu, sa pogledom ka istoku, koji ništa ne zaklanja. Vlasniku stana pripada i zidana garaža od 15m2, za koju se plaća info stan, koja nije uključena u traženu cenu. Upisan u katastru nepokretnosti na ime prodavca, bez tereta i zabeležbi. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene. Za preporuku!
Detaljnije
Stan-Prodaja

Novogradnja Voždovac 47m2 + terasa 30m2 ukjižen

2.0 | 47m2 | 152.900 €
Odličan, lux stan u prizemlju stambene zgrade useljene 2020.godine, sa terasom od 30m2 koju samo ovaj stan koristi. Stan je uknjižen na ime prodavca, na 47m2, moguća je kupovina na kredit. U neposrednom orkuženju su obdanište, škola, univerzitet SINGIDUNOM, Dušanovačka pijaca, mnogi autobusi gradskog prevoza. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. Retko u ponudi, za preporuku. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene predmetne nepokretnosti.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Balkanska kod Hotela Prag 51m2 2.5 dobra investicija

2.5 | 51m2 | 180.000 €
Uknjižen stan površine 51m2 sa 2 spavaće sobe, centralnim dnevnim boravkom povezanim sa kuhinjom, kupatilom i ostavom. Ispred stana je veliki pokriven prostor - delimično terasa, koji koristi samo ovaj stan. Nalazi se u potkrovlju predratne trospratnice bez lifta, u delu Balkanske ulice neposredno ispod raskrsnice sa ulicom Kraljice Natalije i Hotela Prag - zgrada nije do same ulice te nema nikakve buke, potpuno je mirno i ušuškano. Stan je renoviran pre 15ak godina. Trenutno je izdat i donosi lep prihod od zakupaca koji su veoma zainteresovani da ostanu u zakupu, ukoliko to novom vlasniku bude odgovaralo. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene cene stana.
Detaljnije