Vračar Metropol 126m2 četvoroiposoban I CG uknjižen

Šifra nekretnine : 1109

Prodaja 420.000 € - Stan
126 m24.5 SobeCG I/VI  Štampaj
Lokacija: Krunski venac Ulica: Kneginje Zorke stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1970 

Retko u prodaji: u ulici Kneginje Zorke, bliže Bulevaru Revolucije, u zgradi gradjenoj 70ih godina za tadašnje državne funkcionere, originalno četvoroiposoban stan, prilikom renoviranja adaptiran u četvorosoban, uknjižene površine 126m2, izmerena ukupna površina sa lodjama 130m2. Nalazi se na I spratu zgrade, dvostran. Visina plafona 2,75m. Stan je prostran, sa odvojenom dnevnom zonom od spavaćeg bloka; ima dva mokra čvora (glavno veliko kupatilo sa toaletom i gostinjski toalet sa mogućnošću ugradnje tuš kabine); kunjinju sa ostavom, trpezariju, dnevni boravak, dve lodje od kojih je jedna zastakljena i pripojena jednoj od spavaćih soba. Ima puno ostavnog prostora u samom stanu kao i zajednička ostava na medjuspratu i dobar pripadajući podrum. Kompletno je renoviran pre 25 godina i tada su obnovljenje sve instalacije, keramika, sanitarije, podovi - praktično je radjeno sve sem zamene spoljašnje stolarije koja je dvostruka i od drveta, koju prodavac namerno nije zeleo da zameni i koja je i sada u dobrom stanju. Tom prilikom je promenjena i originalna struktura stana a stan i dalje pruža mogućnosti za adaptaciju. Zgrada se odlično održava a ima i dvorište za parkiranje stanara sa ulaznom kapijom na daljinsko otvaranje. Stan je pogodan i za život višečlane porodice a i za poslovni prostor. Za preporuku! Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Kablovska TV
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar, Nikolaja Hartviga (ex Dubljanska) 4.0 107m2 II useljiv

4.0 | 107m2 | 310.000 €
Odličan četvrosoban stan u predratnoj maloj zgradi koja ima lepo dvoršte sa zelenilom. Stan se nalazi na II spratu, iznad stana su stanovi na III spratu (potkrovlju). Stan je trostran; sastoji se od predsoblja, lepog dnevnog boravka čijom celom širinom je terasa sa pogledom na unutrašnje dvoršte zgrade sa zelenilom, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe sa malim terasama ka ulici i kupatilom, na jednoj strani, i treće spavaće sobe sa svojim kupatilom, na drugoj strani stana. Zgrada se nalazi u trećoj parking zoni. Uknjižena površina stana je 107m2, prodavac je upisan u katastru kao vlasnik predmetne nepokretnosti. Stan je u vrlo dobrom stanju, stalno održavan, svetao i udoban. Za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Kalenić Njegoševa odličan renoviran sa parkingom

2.5 | 67m2 | 289.000 €
Odličan dvoiposoban stan, kompletno renoviran 2008.godine, u Njegoševoj ulici, u delu ulice kod Kalenić pijace. Uknjiženih 67m2 korisne površine, merenih sa terasom i balkonom 75m2. Dvostran je, sa izuzetnim pogledom sa obe strane, otvoren, na zelenilo. Stan se nalazi u vrlo kvalitetnoj zgradi iz 60ih godina, sa lepim održavanim ulazom i širokim stepeništem. Zgrada poseduje dvorište za parkiranje sa uredjenim parking prostorom i načinom parkiranja stanara zgrade, pa tako vlasnik ovog stana ima pravo korišćenja obeleženog parking mesta za dva vozila (jedno iza drugog). Stan se sastoji iz predsoblja iz koga se komunicira sa ostalim prostorijama a to su: dnevna soba sa balkonom, jedna veća i jedna manja spavaća soba, kupatilo sa prirodnom venitlacijom i kuhinja sa trpezarijom sa izlaskom na terasu. Dnevna i veća spavaća soba su okrenute ka trgu kod Kalenić pijace i sa pogledom na krošnje drveća ispred zgrade, dok su kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i manja spavaća soba okrenute ka dvorištu. Stan je veoma kvalitetno renoviran kojom prilikom je promenjena struktura stana, kompletne instalacije u stanu, keramika, sanitarije i spoljašnja stolarija zamenjena stolarijom aluminijum-drvo. Za svaku je preporuku, upisan na ime prodavca na 67m2, bez tereta i zabeležbi. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima posredovanja posrednika "Vaš novi prostor" doo Beograd.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Nov lux useljiv 72m2 2.5 Crveni krst Metohijska uknjižen

2.5 | 72m2 | 235.000 €
Nov, neuseljavan stan u visokom prizemlju (praktično visina prvog sprata) u Metohijskoj ulici na Vračaru. Stan se nalazi u luksuznoj šestospratnici, useljenoj 2023.godine, sa urednom gradjevinskom i upotrebnom dozvolom. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa prirodnom ventilacijom (veliki prozor), dnevnog boravka čijom celom dužinom je divna, velika i duboka lodja sa kliznim vratima, gostinjskog toaleta i odvojenog spavaćeg bloka u kome se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je za preporuku; uknjižen i odmah useljiv. ZA PREPORUKU! Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije