Durmitorska preko puta Beograda na vodi, petosoban, 170m2 odličan II garaža

Šifra nekretnine : 1169

Prodaja 460.000 € - Stan
170 m25.0 SobeCG II/VI  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Durmitorska stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1989 

Odličan, pravi petosoban stan, odličnog rasporeda, dvostran i svetao, prostorije su odličnog oblika i površine - ovakav stan je vrlo retko u ponudi. Nalazi u zgradama gradjenim krajem osamdesetih godina, u delu Durmitorske ulice preko puta Beograda na vodi. Zgrada u kojoj je stan je u unutrašnjosti bloka tako da je stan u potpunom miru i tišini, uprkos činjenici da je blizu važne saobraćajnice - Savske ulice. Na drugom je spratu u šestospratnici sa liftom, centralnim grejanjem, interfonom. Kompletno je renoviran pre nekoliko godina kada je zamenjena spoljašnja stolarija aluminium-drvo stolarijom, renovirana su oba kupatila, radjena nova kuhinja i ugradjeno izuzetno mnogo plakara. Stan ima 4 pavaće sobe, 2 kupatila i gostinjski toalet, kuhinju, dnevnu sobu sa trpezarijom, i funkcionalna racionalna predsoblja koja povezuju prostorije. Vlasnik stana poseduje i garažu površine 26,5m2 u zajedničkoj garaži u podrumu zgrade koju prodaje po ceni od 50.000EUR (nije uključena u cenu stana). Uknjižen na ime prodavca, bez tereta i zabeležbi. Za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Podrum
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savamala, Gavrila Principa, jedinstven stan

3.0 | 146m2 | 452.600 €
Jedinstven prostor od 146m2 u zgradi pod zaštitom kao spomenik kulture, koja je smeštena u blizini Beograda na vodi. Prostor koji pruža velike mogućnosti za organizaciju i adaptiranje prema potrebama. Mogućnost adaptacije u stan sa više spavaćih soba. Agencijska provizija 2%.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Odličan, retko u ponudi, kod GEMAXa 77m2, parking

2.5 | 77m2 | 280.000 €
Odličan stan u zgradama od fasadne cigle, u neposrednoj blizini GEMAX teniskih terena, u zelenilu, sa velikim parkingom. Uknjižen je na 77,41m2, dvoiposoban po strukturi. Iznad cele površine stana je stan na poslednjem nivou zgrade. Dvostran je, sa izuzetnim pogledom i vrlo svetao. Iako u izvornom stanju, retko jako dobro očuvan i zdrav stan. Sastoji se iz: ulaznog predsoblja, lepe velike trpezarije, odvojene kuhinje sa velikim prozorom, divnog dnevnog boravka čijom celom širinom je perfektna duboka zastakljena terasa, odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe (jedna manja i jedna velika) i kupatilom, gostinskog toaleta i takodje velike ekonomske lodje pored kuhinje. Dvostran je i izuzetno svetao. Zgrada je u odličnom stanju, sa odlično održavanim i vrlo širokim ulazom i stepeništem, kao i liftom. Čitav blok zgrada je gradjen po nekadašnjim humanim standardima sa lepim prostorom izmedju zgrada, sa velikim parkingom, u izuzetno mirnom i tihom okruženju, i atmosferom kao da ste na planini a pri tom na desetak minuta vožnje od centra grada. U ovom bloku se retko pojavi stan u ponudi te je ovo izuzetna prilika za kupovinu odličnog stana. Uknjižen na ime prodavca, bez tereta, moguća je kupovina iz stambenog kredita. Za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja Posrednika i iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Salonac, Kraljice Natalije, 93m2 + terasa 42m2 I sprat renoviran

3.0 | 93m2 | 270.000 €
Vrlo lep salonac, kompletno renoviran 2003.godine kada je i nastao adaptacijom 2 stana (jednosobnog i dvosobnog) u sadašnji četvorosoban. Nalazi se na pravom prvom spratu, grejne površine je cca 93m2 s tim da se celom dužinom stana prostire velika lepa terasa površine cca 42m2. Stan ima 2 spavaće sobe ka ulici, centralni salon sa odvojenom kuhinjom, 2 kupatila, treću spavaću sobu na drugom kraju stana i predsoblje koje povezuje treću spavaću sobu, kupatila i centralni salon. Stan je u odličnom, održavanom stanju. Uknjižen kao 2 stana, oba na ime prodavca. Odličan i za život i za poslovni prostor (ordinacija, kancelarije....) Za preporuku! Posrednjiča provizija je u skladu sa Opštim uslovima rada posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije