Gradska bolnica, 126m2 uknjiženih, 177m2 merenih sa terasama, duplex

Šifra nekretnine : 1211

Prodaja 410.000 € - Stan
126.39 m23.0 SobeCG V/V  Štampaj
Lokacija: Gradska bolnica+ Ulica: Velebitska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2008 

Prostran duplex u maloj ulici, zasticenoj od buke, u blizini Gradske bolnice na Zvezdari. Stan se nalazi u kvalitetnoj, urednoj zgradi gradjenoj 2008.godine, sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se iz dva nivoa: na I nivou je glavni ulaz u stan i divan, veliki prostor koji čine dnevna soba sa kaminom, trpezarija, kuhinja sa prozorom, kupatilo sa tuš kabinom i prirodnom ventilacijom, i velika terasa površine 26,36m2 sa fenomenalnim pogledom celom duzinom dnevne sobe. U tom delu stana moguće je izdvojiti jednu sobu, ukoliko porodica ima takvu potrebu. Iz ulaznog predsoblja stepenice vode na gornji nivo koji ima i svoj zaseban ulaz direktno iz lifta zgrade. Na tom nivou se osim prostranog predsoblja nalaze i dve ogromne spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima i svoju zasebnu garderobu i veoma veliko kupatilo. Iz garderobe glavne spavaće sobe stepenice vode u potkrolje u kome se nalazi još jedna radna soba. Iz manje spavaće sobe se izlazi na terasu površine 10,67m2 sa pogledom suprotnim od terase na donjem nivou. Prostor je raskošan, visina plafona u najvišoj tački je preko 6m. Stan pruža mogućnosti za razne adaptracije (uključujući deobu u 2 stana), i za uživanje. Dvostran je i svetao, zgrada se odlično održava. U suterenu zgrade vlasnik stana poseduje 3 uknjižena parking mesta u zajedničkoj garaži, koja su odvojena posebnim rolo vratima od ostatka garaže, i imaju mokri čvor i prozore ka dvorištu. Takodje, poseduje i 2 parking mesta u parkingu u dvorištu zgrade. Stan i parking mesta u garaži su uknjiženi na ime prodavca, bez tereta. Ispred same zgrade postoji i obeležen parking za stanare ove i susedne 2 zgrade. Retko u ponudi! Posrednička provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor"doo Beograd.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Interfon, Video nadzor,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Vukov spomenik, Zahumska, 2.5 renoviran

2.5 | 64m2 | 236.000 €
Luksuzan salonski stan pun svetlosti i elegancije! Ova predivna nekretnina ima sve što vam je potrebno za udoban život. Prilikom ulaska očaraće vas prostrani ulazni hodnik koji vodi u prostrani dnevni boravak, moderno kupatilo i otvorenu kuhinju. Dve velike spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za vašu porodicu ili goste. Dodatno, stan ima podrum koji vam pruža dodatni prostor za skladištenje. Ovaj stan se nalazi na drugom spratu predratne zgrade u poznatoj Zahumskoj ulici, blizu Vukovog spomenika i Đeram pijace. Stan je potpuno renoviran, s posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Električne instalacije, kupatilo, kuhinja, podovi, vrata i prozori su potpuno obnovljeni, ostavljajući stan u fantastičnom stanju. Visina plafona od 3.10 metra stvara prostran i elegantan ambijent. Ugradjena kuhinja je već postavljena, čime vam olakšava prelazak i početak života u novom domu. Uz to, stan ima centralno grejanje koje će vam obezbediti udobnost tokom cele godine. Dodatno, novi klima uređaj osigurava prijatnu temperaturu tokom vrućih letnjih dana. Ovo je prava dragocenost na tržištu nekretnina, retko dostupna. Stan je odmah useljiv, tako da nećete morati gubiti vreme. Ne propustite priliku da se preselite u svoj san o domu! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Stan-Prodaja

Mirjevo okretnica busa 27, nov uknjizen useljiv 136m2 I lux parking

3.0 | 136m2 | 194.000 €
Odličan, luksuzan, uknjižen, odmah useljiv stan unutrašnje grejne površine 98m2, površina božanstvene terase 43m2, u katastru uknjižen sa površinom 136,05m2. Stan se nalazi u ulici Vlastimira Djuze Stojiljkovića koja je u neposrednoj blizini ulice Koste Nadja i okretnice autobusa. Na prvom je spratu male zgrade koja se sastoji iz 4 stana - po jedan stan na spratu; "ušuškan" je izmedju prizemlja i potkrovlja. Stan je potpuno nov, i sastoji se od: predsoblja, divnog velikog dnevnog prostora povezanog sa kuhinjom, gde je vlasnik stana ostavio mogućnost odvajanja po potrebi jedne sobe, 2 spavaće sobe i kupatila. Iz dnevnog boravka se izlazi na fantasticnu potpuno natkrivenu terasu od 43m2, široku i apsolutno upotrebljivu za sedenje i uživanje, a po potrebi i proširenje unutrašnjeg prostora na deo terase. U cenu stana je uključeno i pravo korišćenja parking mesta u dvorištu zgrade. Objekat se nalazi u lepom porodično-stambenom okruženju novih stambenih zgrada i dobro održavanih porodičnih kuća. Za preporuku! Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Mirijevski cvet, bivša Šejkina 33m2 vpr, odličan

0.5 | 33m2 | 66.000 €
Predmet prodaje je odlična garsonjera grejne površine 28,36m2, ukupne površine sa terasom 33m2. Nalazi se u pravom visokom prizemlju (ispod nje se nalazi stan u niskom prizemlju) trospratne zgrade izgradjene 2009.godine u naselju poznatom kao "Mirijevski cvet", u bivšoj Šejkinoj ulici (sadašnji naziv: Ružice Sokić) na granici Karaburme i Mirijeva. Stan je izuzetno svetao, i dobro projektovan - zbog broja i rasporeda prozora u stanu kao i rasporeda instalacija moguće je ovaj stan lako adaptirati u stan sa malom spavaćom sobom, odvojenom od dnevnog boravka u okviru koga bi bila i kuhinja. Zgrada u kojoj se stan nalazi je gradjena na osnovu pravosnažne gradjevinske dozvole ali nema upotrebnu dozvolu zbog čega je u postupku legalizacije, za šta postoji i predata je nadležnom organu uredna dokumentacija, na osnovu koje je moguće overiti kupoprodajni ugovor kod javnog beležnika i prometovati stan. Stan je u ovoj dokumentaciji naveden sa površinom 33,21m2. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene predmetne nepokretnosti.
Detaljnije