Novi Dorćol, izuzetan, pogled, 130m2, garaža

Šifra nekretnine : 1242

Prodaja 650.000 € - Stan
130.00 m24.0 SobeCG V/VI  Štampaj
Lokacija: Gundulićev venac+ Ulica: Venizelosova+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

Odličan, nov, luksuzan stan u I fazi naselja Novi Dorćol, sa izuzetnim položajem i pogledom. "Novi Dorćol" je poznat po kvalitetnoj gradnji, odličnim arhitektonskim rešenjima, sadržajima koji pružaju izuzetno udoban život svojim stanarima (fitnes centar sa spa zonom i bazenom u bloku, market, apoteka, igraonica, kafići, frizerski i kozmetički salon, ordinacije...) Predmet prodaje je pravi četvorosoban stan, sa 3 spavaće sobe, 2 kupatila (jedno u glavnoj, potpuno odvojenoj spavaćoj sobi), divnim velikim dnevnim boravkom povezanim sa trpezarijom i kuhinjom i izlaskom na fantastičnu terasu od 30m2, ostavom i predsobljem koje povezuje prostorije. Iznad stana je čitavom površinom stan na VI spratu. Visina plafona je 2,80m. Stan se prodaje sa ugradjenom kuhinjom i plakarima. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto u odličnoj zajedničkoj garaži u zgradi po ceni od 25.000EUR. Retko u ponudi, za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Botanička bašta, Gundulićev venac, 4.0 salonac 86m2 I renoviran odličan

4.0 | 86m2 | 293.000 €
Odličan salonac u lepoj predratnoj zgradi, sa divnim mermernim, dobro održavanim ulazom. Uknjižena je korisna površina stana 86m2, ukupna površina sa terasama je cca 90m2. Stan je kompletno renoviran pre 10ak godina kojom prilikom je osim svih instalacija, keramike, sanitarije, parketa, stolarije... promenjena i strukutra stana, maksimalno iskorišćen prostor i prilagodjen savremenom načinu života četvoročlane porodice. Sada se stan sastoji od dnevne sobe, trpezarije i kuhinje kao jedinstvenog prostora, spavaćeg bloka sa 2 spavaće sobe i kupatilom na jednoj strani i spavaće sobe i drugog kupatila na drugoj strani stana. Oba kupatila imaju prirodnu ventilaciju. Puno je ugradjenih plakara. Stan gleda na 3 trane: ka ulici sa drvoredom, ka dvorištu sa zelenilom i ka atrijumu zgrade. Etažno grejanje u stanu je na struju. Stan je za svaku preporuku, i za stanovanje i za poslovni prostor. Uknjižen je na ime prodavca te je moguće kupiti ga realizacijom stambenog kredita.Retko u ponudi, odličan stan! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima rada posrednika.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Izuzetan, Dorćol, pogled na crvku A.Nevskog

2.0 | 67m2 | 210.000 €
Izuzetan, neobičan stan u potkrovlju lepe predratne trospratne zgrade preko puta Crkve Aleksandra Nevskog, sa nedavno obnovljenom fasadom. Uknjižen na 67,26m2, kao stan sa galerijom čiji je donji nivo površine 50,13m2 a galerija je površine 17,13m2. Najniža tačka u stanu je na visini 2,60m dok je najviša 4,15m. Stan je prepun svetla i pozitivne energije. Kompletna rekonstrukcija prostora je radjena 2008.godine kada su radjene sve instalacije u stanu, nova kuhinja i kupatilo, spoljašnja stolarija, uradjena galerija sa stepeništem, čime je dobijen prostor koji pruža mogućnosti za dodatne intervencije i promenu strukture stana. Lokacija je izuzetna: pogled je na Crkvu Aleksandra Nevskog, u neposrednoj blizini su Skadarlija, Bajlonova pijaca, stanice javnog gradskog prevoza (tramvaj i autobus) a udaljen je 10 minuta hoda od Knez Mihailove ulice, Narodnog pozoriša i Narodnog Muzeja, škole, obdaništa, fakulteti, Kalemegdan.... Retko u ponudi. Uknjižen na ime prodavca, bez tereta i zabeležbi. Posrednička provzija je u skladu sa Opštim uslovima rada Posrednika.
Detaljnije