NBgd, paviljoni kod Instituta, 1.5 40m2, VI + terasa 20m2

Šifra nekretnine : 1216

Prodaja 95.000 € - Stan
40.00 m21.5 SobeCG VI/VI  Štampaj
Lokacija: Blok 7a (Institut Majka i dete)+ Ulica: Sremskih odreda+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1950 

Lep jednoiposoban stan u vrlo kvalitetnoj zgradi u blizini Instituta za majku i dete, u paviljonima u ulici Sremskih odreda. Zgrada se praktično nalazi u parku - u blizini su sve ključne saobraćajnice a neposredno okruženje je veoma mirno i humano. Stan se sastoji iz ulaznog predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila. Iz kuhinje se izlazi na krovnu terasu površine cca 20m2 (4 x 5m2) na koju se može izaći samo iz ovog stana. U odličnom je stanju, kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Uknjižen je na ime prodavca, bez tereta i zabeležbi, na 28m2 - spavaća soba i ulazno predsoblje su dobijeni proširenjem stana na prostoriju pored stana i to je površina od cca 12m2 koja nije uknjižena. Zgrada je bez lifta. Sprat na kome se nalazi stan je poslednji ali originalan sprat, napravljen kada i sama zgrada i do njega vodi isto stepenište kao i u celoj zgradi. Izuzetno svetao stan. Retko na tržištu. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Retko u ponudi!Novi Mekator 163m2 lux novogradnja 2garaže uknjijžen useljiv

4.0 | 163m2 | 850.000 €
Perfektan četvorosoban duplex (nivo VII i povučenog sprata) u novoj zgradi pored Crkve a preko puta Novog Merkatora. Uknjižen, opremljen, odmah useljiv. Savršena zgrada, divne terase i pogled iz stana. I stan i garaže su u uknjiženi na ime prodavca u nadležnom katastru. Cena stana 850.000, cena svake garaže pojedinačno je 25.000. Retko u ponudi, za svaku preporuku. Posredniča provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije