Avala park, novo, 112,53m2 12ari, garaža, spa, promo cena

Šifra nekretnine : 1170

Prodaja 150.000 € - Kuća
113 m212.19 ari10.0 Sobepodno Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Vrčin Ulica: Avalski drum novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

Nova samostojeća kuća u izgradnji, na teritoriji Vrčina, u ulici Avalski drum, uz sam asfaltni put koji spaja Kragujevački put i Vrčin. Gradi se sa pravosnažnom gradjevinskom dozvolom, jedna od 9 tipskih kuća na istoj lokaciji. Svaka kuća ima pripadajući plac od minimum 10,50ari a max 16,70ari (širina placa je 20m). Pripadajući placevi, koji su uknjiženi, formirani kao gradjevinske parcele i snabdeveni potrebnim priključcima su uključeni u navedenu cenu, nezavisno od površine. Kuća je projektovana tako da je moguće da kupac bira struktruru - dvosoban, trosoban ili troiposoban stan. Grejna površina kuće je 72,5m2 dok je površina kuće u građevinskoj dozvoli 112,5m2 u koju površinu je uključena garaža od 17m2, ostava od 4m2, spa zona sa jakuzzi spoljašnom kadom (površina spa zone je 18m2). Svaka kuća će imati solarne ploče na krovu kao i priključak na gradsku elektro i vodovodnu mrežu. Grejanje kuća je putem toplotnih pumpi. Investitor obezbedjuje svakom kupcu dvogodišnji ugovor sa firmom "G4S" koja se bavi obezbedjenjem objekata. Rok za završetak objekta je 3 meseca od dana zaključenja kupoprodajnog ugovora. Odnos cene, kvaliteta i idealne veličine objekata je bez konkurencije na toj lokaciji. Za preporuku! Za vše informacija na raspolaganju smo Vam!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa, Dvorište, Ostava
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • UREĐAJI:Video nadzor, Alarm, Satelitska TV
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Tara,kuća, izuzetna lokacija, samo Zaovinsko jezero

10.0 | 165m2 | 6ari | 150.000 €
Kuća na izuzetnoj poziciji na samom Zaovinskom jezeru, podignuta na katastarskoj parceli koja se graniči bukvalno sa državnim zemljištem koje uranja u samo Zaovinsko jezero. Gradjena je sa urednom, pravosnažnom gradjevinskom dozvolom, kojom je predvidjen objekat u 3 nivoa - polusuteren, prizemlje i potkrovlje, u osnovi 91m2 (upisano u katastar "u gabaritu"). Objekat je i izveden u skladu sa dozvolom, s tim da je zagrevana površina u osnovi 55m2 dok ostatak površine do 91m2 po nivoima čine fantastične terase sa fenomenalnim pogledom na jezero. Dakle, zagrevana povšrina kuće je 165m2 dok je ukupno sa terasama oko 270m2. Deo kuće koji se nalazi u nivou "-P" je praktično prizemlje, takodje sa terasom - tremom ispred, a drenaža zemljišta kako oko samog prizemlja tako i oko svih potpornih zidova je uradjena sa toliko slojeva, odvoda i sa takvom pažnjom da je praktično nemoguće da se pojavi vlaga bilo u samom objektu bilo u potpornim zidovima kojih ima dosta oko kuće, kojim su napravljeni terasasti delovi dvorišta za odmor, roštilj, uživanje.... Uz samu kuću i prilazni put a na parceli koja pripada kući postoji prostor za parkiranje više vozila. Čitava kuća je radjena sa neverovatnom domaćinskom i profesionalnom pažnjom kakva se retko sreće: počev od same statike, armature u koju je uloženo dvostruko više nego što se uobičajeno ugradjuje, sve instalacije, kvalitet podnih obloga, spoljašnje i unutrašnje drvenarije u završenim delovima kuće su izuzetnog kvaliteta i sa velikom pažnjom osmišljeni i postavljeni. Puno gradjevinskog materijala je pribavljeno, dopremljeno u kuću i spremno za ugradnju. Objekat je u fazi kada su ključni i najkomplikovaniji gradjevinski radovi završeni, te je spreman da ga novi vlasnik uredi po svojim afinitetima, potrebama i ukusu. Kuća je inače geodetski snimljena i upisana u katastar nepokretnosti na ime prodavca, sa napomenom da nema upotrebnu dozvolu (pošto još uvek nije završena). Pripadajuće zemljite je takodje uknjiženo kao vlasništvo prodavca. Retko u ponudi, apsolutno za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Velika Moštanica, uknjižena kuća 130m2+garaža+ostava, 10,5ari GAS

4.0 | 150m2 | 11ari | 200.000 €
Uknjižena kuća i uknjižen plac na vrlo lepom mestu u Velikoj Moštanici, sa divnim, otvorenim pogledom. U osnovi je 118m2. Sastoji se iz: prizemlja u kome se nalazi garaža za 2 vozila površine cca 25m2, velike kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe, ostave i tehničke prostorije sa instalacijama za etažno grejanje; visokog prizemlja na kome se nalazi lep dnevni boravak sa terasom, trpezarija sa izlaskom na veliku terasu iza kuće, kuhinje, ostave, kupatila sa tuš kabinom i ulaznog predsoblja i stepeništa koje povezuje ovaj nivo kuće sa donjim nivoom i potkrovljem; u potkrovlju se nalaze 3 spaveće sobe, veliko kupatilo i predsoblje. Korisna površina kuće, bez terasa i garaže je oko 150m2. Gradjena je krajem 1983. godine, priključena na gradski vodovod i gasovod. Plac je lepog oblika, dvorište je uredjeno a kuća lepo pozicionirana na placu. Uknjižena na ime prodavca, uradjena konverzija zemljišta - zemljište je u vlasništvu prodavca. Za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Babe kod Kantri kluba

3.0 | 101m2 | 235ari | 290.000 €
Izuzetno retko u ponudi: fenomenalan plac od 2hektara 35ari i 40m2 U JEDNOM KOMADU, sa predivnim pogledom i uknjiženom kućom koja se sastoji iz suterena (praktično prizemlje) i prizemlja (praktično visoko prizemlje odnosno prvi sprat) čija je bruto površina 101,76m2. Plac i kuća se nalaze u neposrednoj blizini nekadašnjeg Hotela Babe, na oko 500m od hotela putem koji vodi pored par kuća. Okruženje je takvo da vlasnik kuće ima istovremeno osećaj izolovanosti i potpunog mira i nezavisnosti, sa jedne strane, a takdoje ima i komšije u blizini kao i sve sto je potrebno za normalan zivot na desetak minuta vožnje. Dimenzije kuće su 9,78x7,37m neto površine (grejne) 62,60m2, bruto površine 72,39m2 u prizemlju i 9,79mx3,00m odnosno neto površine 23,16m, bruto površine 29,37m2 što ukupno čini objekat bruto površine 101,76m2. Kuća je uknjižena kao stambeni objekat, priključena na gradski vodovod i električnu mrežu, sa rezervoarom i za radnu vodu. I veličina placa i urbanistički uslovi daju mogućnost izgradnje više objekata na placu, za kakvima poslednjih par godina postoji veliko intersovanje i potreba na tržištu. Samim tim, ova nepokretnosti je pogodna i za individualno stanovanje a i kao odlična investicija. Za svaku preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije