Bogoslovija, Bata Lakina, 2.5 dupleks

Šifra nekretnine : 1224

Prodaja 95.000 € - Stan
58.00 m22.5 SobeEG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Ada Huja+ Ulica: Bata Lakina+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2006 

Stan u novijoj gradnji u Bata Lakinoj ulici kod Bogoslovije. Dupleks, na donjem nivou dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo, terasa. Na gornjem nivou dve spavaće sobe, hodnik. Četvrti sprat u zgradi bez lifta. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • STANJE:Odmah useljiv
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

NBgd, paviljoni kod Instituta, 1.5 40m2, VI + terasa 20m2

1.5 | 40m2 | 95.000 €
Lep jednoiposoban stan u vrlo kvalitetnoj zgradi u blizini Instituta za majku i dete, u paviljonima u ulici Sremskih odreda. Zgrada se praktično nalazi u parku - u blizini su sve ključne saobraćajnice a neposredno okruženje je veoma mirno i humano. Stan se sastoji iz ulaznog predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila. Iz kuhinje se izlazi na krovnu terasu površine cca 20m2 (4 x 5m2) na koju se može izaći samo iz ovog stana. U odličnom je stanju, kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Uknjižen je na ime prodavca, bez tereta i zabeležbi, na 28m2 - spavaća soba i ulazno predsoblje su dobijeni proširenjem stana na prostoriju pored stana i to je površina od cca 12m2 koja nije uknjižena. Zgrada je bez lifta. Sprat na kome se nalazi stan je poslednji ali originalan sprat, napravljen kada i sama zgrada i do njega vodi isto stepenište kao i u celoj zgradi. Izuzetno svetao stan. Retko na tržištu. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Stan-Prodaja

Mirijevski cvet, bivša Šejkina 33m2 vpr, odličan

0.5 | 33m2 | 66.000 €
Predmet prodaje je odlična garsonjera grejne površine 28,36m2, ukupne površine sa terasom 33m2. Nalazi se u pravom visokom prizemlju (ispod nje se nalazi stan u niskom prizemlju) trospratne zgrade izgradjene 2009.godine u naselju poznatom kao "Mirijevski cvet", u bivšoj Šejkinoj ulici (sadašnji naziv: Ružice Sokić) na granici Karaburme i Mirijeva. Stan je izuzetno svetao, i dobro projektovan - zbog broja i rasporeda prozora u stanu kao i rasporeda instalacija moguće je ovaj stan lako adaptirati u stan sa malom spavaćom sobom, odvojenom od dnevnog boravka u okviru koga bi bila i kuhinja. Zgrada u kojoj se stan nalazi je gradjena na osnovu pravosnažne gradjevinske dozvole ali nema upotrebnu dozvolu zbog čega je u postupku legalizacije, za šta postoji i predata je nadležnom organu uredna dokumentacija, na osnovu koje je moguće overiti kupoprodajni ugovor kod javnog beležnika i prometovati stan. Stan je u ovoj dokumentaciji naveden sa površinom 33,21m2. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene predmetne nepokretnosti.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Stan plus garaža, ispod Košutnjaka

1.0 | 32m2 | 65.000 €
Jednosoban konforan stan, sa zastakljenom lodjom..uknjižen 1/1... ispod stana se nalazi garaža u vlasništvu prodavca uknjižena površine 19kvm cena za garažu 17.000e. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije