Bogoslovija, Bata Lakina, 2.5 dupleks

Šifra nekretnine : 1224

Prodaja 95.000 € - Stan
58.00 m22.5 SobeEG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Bogoslovija+ Ulica: Bata Lakina+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2006 

Stan u novijoj gradnji u Bata Lakinoj ulici kod Bogoslovije. Dupleks, na donjem nivou dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo, terasa. Na gornjem nivou dve spavaće sobe, hodnik. Četvrti sprat u zgradi bez lifta. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • STANJE:Odmah useljiv
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

stan za uživanje jednosoban, adaptibilan u jednoiposoban

1.0 | 31m2 | 67.000 €
Jednosoban stan u maloj zgradi sa samo 4 stana, u mirnom kraju a pristupačan u blizini autobuske stanice ... lako adaptibilan u jednoiposoban. Od prostorija ima veliko kupatilo, zasesbnu kuhinju, i veliku sobu. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima posredovanja posrednika "Vaš novi prostor" doo Beograd.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Retko u ponudi, ispod Tašmajdana 39m2 III CG parking

1.5 | 39m2 | 139.000 €
Kvalitetan, na odličnoj poziciji, stan uknjižene površine 39m2, sa pogledom suprotno od ulice - jugoistočna strana. Uknjižen kao jednoiposoban mada je zapravo jednosoban sa trpezarijom i lako adaptibilan u pravi jednoiposoban stan. Nalazi se u soliteru u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka, Palilulske pijace, u blizini škola, fakulteta, doma zdravlja, novog kompleksa Central Garden... Zgrada poseduje 2 lifta i parking prostor za stanare zgrade, zaštićen rampom od koje samo vlasnici stanova imaju ključ. Stanu je potrebno kompletno renoviranje koje istovremeno daje mogućnost da se na izuzetnoj lokaciji napravi stan idealan kako za život tako i kao investicija za izdavanje. Retko u ponudi, za svaku preporuku. Odmah useljiv, uknjižen na ime prodavca, moguća kupovina sredstvima stambenog kredita. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije