Retko u ponudi:72m2,garaža,cg,Žarkovo,Oš Đorđe Krstić

Šifra nekretnine : 1246

Prodaja 145.000 € - Stan
72.00 m23.0 SobeCG I/II  Štampaj
Lokacija: Žarkovo+ Ulica: Braće Škerovića+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1970 

Odlično projektovan stan u tipskim malim zgradama - kućama gradjenim o strane državne gradjevinske firme 70ih godina u blizini Osnovne škole "Đorđe Krstić", u ulici Braće Škerovića. Stan se nalazi na I spratu i poluspratu iznad, ukupne uknjižene površine 72m2. Na prvom nivou stana su predsoblje, kuhinja sa velikim prozorom i lep, veliki dnevni boravak čijom celom dužinom je duboka, dobra terasa. Ovaj deo stana je okrenut ka zelenilu iza zgrade, zapadne je orijentacije i ima nesmetan otvoren pogled. Iz ulaznog predsoblja jednokrake stepenice vode ka nivou stana na kome se nalaze 2 spavaće sobe čiji francuski balkoni gledaju ka ulici (istok) i kupatilo. Na gornjem nivou je visina plafona jednaka kao i na donjem - 2,60m i ravan je plafon, a iznad stana je tavanski prostor. Pre 10 godina su obnovljene vodovodne, kanalizacione i elekrto instalacije u stanu i renovirano je kupatilo. Ostatak stana zahteva renoviranje. Medjutim, sama mikrolokacija i mala zgrada (u kojoj osim ovog stana postoje još jedan isti ovakav stan na visokom prizemlju i poluspratu, i jedan mali stan u prizemlju) pruzaju uslove za izuzetan, miran porodični život u vrlo lepom ambijentu. Trgovačka ulica i svi njeni sadržaji su veoma blizu ovog stana a nikakve buke Prodavac stana je istovremeno i vlasnik garaže u prizemlju zgrade, koja je uknjižena na 16m2 i ima mokri čvor i centralno grejanje. Sem ovih 16m2 uz samu garažu postoji i povezana je i sa garažom a ima i poseban ulaz - vrata sa spoljašne strane zgrade jedna ostava-radionica površine 6m2. Ovo je originalni prostor u zgradi koji nije upisan u katastru ali je površina garaže sa ovim prostorom za koju se plaća centralno grejanje kroz priznanicu infostana 20m2. Takodje, moguće je parkiranje i ispred garaže. Tražena cena za garažu sa ostavom je 25.000EUR. Za preporuku su i stan i garaža, retko u ponudi. Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking, Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Lux opremljen 41m2 jednoiposoban kod Gradske bolnice

1.5 | 41m2 | 139.000 €
Odličan, dvostran, kompletno renoviran stan, uknjijžene površine 41m2 na III spratu zgrade gradjene 60ih godina. Stan je u osnovi bio jednosoban, uspešno je adaptiran u jednoiposoban. Osim što su sve instalacije, stolarija (i spoljašnja i unutrašnja) zamenjene, keramika, sanitarije takodje, stan je i opremljen izuzetno kvalitenom kuhinjom (drveni frontovi a ne od univera, kamena radna ploća kao i šank...), perfektan parket... Adaptacija je radjena pre godinu dana, u stanu se samo povremeno boravilo, tako da je stan praktično nov. Iznad stana je kompletnom površinom stan na IV spratu zgrade. Odmah useljiv, bez ikakvih dodatnih ulaganja. Za preporuku! Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Retko u ponudi, ispod Tašmajdana 39m2 III CG parking

1.5 | 39m2 | 139.000 €
Kvalitetan, na odličnoj poziciji, stan uknjižene površine 39m2, sa pogledom suprotno od ulice - jugoistočna strana. Uknjižen kao jednoiposoban mada je zapravo jednosoban sa trpezarijom i lako adaptibilan u pravi jednoiposoban stan. Nalazi se u soliteru u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka, Palilulske pijace, u blizini škola, fakulteta, doma zdravlja, novog kompleksa Central Garden... Zgrada poseduje 2 lifta i parking prostor za stanare zgrade, zaštićen rampom od koje samo vlasnici stanova imaju ključ. Stanu je potrebno kompletno renoviranje koje istovremeno daje mogućnost da se na izuzetnoj lokaciji napravi stan idealan kako za život tako i kao investicija za izdavanje. Retko u ponudi, za svaku preporuku. Odmah useljiv, uknjižen na ime prodavca, moguća kupovina sredstvima stambenog kredita. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Novogradnja Voždovac 47m2 + terasa 30m2 ukjižen

2.0 | 47m2 | 152.900 €
Odličan, lux stan u prizemlju stambene zgrade useljene 2020.godine, sa terasom od 30m2 koju samo ovaj stan koristi. Stan je uknjižen na ime prodavca, na 47m2, moguća je kupovina na kredit. U neposrednom orkuženju su obdanište, škola, univerzitet SINGIDUNOM, Dušanovačka pijaca, mnogi autobusi gradskog prevoza. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. Retko u ponudi, za preporuku. Posrednička provizija iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene predmetne nepokretnosti.
Detaljnije