Babe kod Kantri kluba

Šifra nekretnine : 1173

Prodaja 290.000 € - Kuća
101 m2235.00 ari3.0 Sobekaljeva peć Prizemlje/Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Babe Ulica: Milovana Milinkovića novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2016 

Izuzetno retko u ponudi: fenomenalan plac od 2hektara 35ari i 40m2 U JEDNOM KOMADU, sa predivnim pogledom i uknjiženom kućom koja se sastoji iz suterena (praktično prizemlje) i prizemlja (praktično visoko prizemlje odnosno prvi sprat) čija je bruto površina 101,76m2. Plac i kuća se nalaze u neposrednoj blizini nekadašnjeg Hotela Babe, na oko 500m od hotela putem koji vodi pored par kuća. Okruženje je takvo da vlasnik kuće ima istovremeno osećaj izolovanosti i potpunog mira i nezavisnosti, sa jedne strane, a takdoje ima i komšije u blizini kao i sve sto je potrebno za normalan zivot na desetak minuta vožnje. Dimenzije kuće su 9,78x7,37m neto površine (grejne) 62,60m2, bruto površine 72,39m2 u prizemlju i 9,79mx3,00m odnosno neto površine 23,16m, bruto površine 29,37m2 što ukupno čini objekat bruto površine 101,76m2. Kuća je uknjižena kao stambeni objekat, priključena na gradski vodovod i električnu mrežu, sa rezervoarom i za radnu vodu. I veličina placa i urbanistički uslovi daju mogućnost izgradnje više objekata na placu, za kakvima poslednjih par godina postoji veliko intersovanje i potreba na tržištu. Samim tim, ova nepokretnosti je pogodna i za individualno stanovanje a i kao odlična investicija. Za svaku preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • STANJE:Odmah useljiv
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Olična prilika kuća Zemun Meandri, plac 4,57a

4.0 | 100m2 | 5ari | 320.000 €
Na 2 minuta od Doma zdravlja u Zemunu, u Banijskoj ulici, prodaje se ova nekretnina koja se sastoji od prizemne kuće uknjižene površine 77m2, i još dva objekta ukupne uknjižene površine osnove 27m2 (stvarna površina je veća) na placu površine 4,57ari. Prodavac je upisan kao vlasnik i kuća i zemljišta (uradjena je konverzija). U postupku smo dobijanja informacije o lokaciji koja će nam dati precizne podatke o mogućnostima gradnje na ovoj parceli koja se nalazi u zoni porodične gradnje ali i stambenih zgrada u neposrednoj blizini kuće. Retko u ponudi, za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima posredovanja posrednika "Vaš novi prostor" doo Beograd.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Velika Moštanica, uknjižena kuća 130m2+garaža+ostava, 10,5ari GAS

4.0 | 150m2 | 11ari | 200.000 €
Uknjižena kuća i uknjižen plac na vrlo lepom mestu u Velikoj Moštanici, sa divnim, otvorenim pogledom. U osnovi je 118m2. Sastoji se iz: prizemlja u kome se nalazi garaža za 2 vozila površine cca 25m2, velike kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe, ostave i tehničke prostorije sa instalacijama za etažno grejanje; visokog prizemlja na kome se nalazi lep dnevni boravak sa terasom, trpezarija sa izlaskom na veliku terasu iza kuće, kuhinje, ostave, kupatila sa tuš kabinom i ulaznog predsoblja i stepeništa koje povezuje ovaj nivo kuće sa donjim nivoom i potkrovljem; u potkrovlju se nalaze 3 spaveće sobe, veliko kupatilo i predsoblje. Korisna površina kuće, bez terasa i garaže je oko 150m2. Gradjena je krajem 1983. godine, priključena na gradski vodovod i gasovod. Plac je lepog oblika, dvorište je uredjeno a kuća lepo pozicionirana na placu. Uknjižena na ime prodavca, uradjena konverzija zemljišta - zemljište je u vlasništvu prodavca. Za preporuku! Posrednička provizija je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja posrednika "Vaš novi prostor".
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Avala park, novo, 112,53m2 12ari, garaža, spa, promo cena

10.0 | 113m2 | 12ari | 150.000 €
Nova samostojeća kuća u izgradnji, na teritoriji Vrčina, u ulici Avalski drum, uz sam asfaltni put koji spaja Kragujevački put i Vrčin. Gradi se sa pravosnažnom gradjevinskom dozvolom, jedna od 9 tipskih kuća na istoj lokaciji. Svaka kuća ima pripadajući plac od minimum 10,50ari a max 16,70ari (širina placa je 20m). Pripadajući placevi, koji su uknjiženi, formirani kao gradjevinske parcele i snabdeveni potrebnim priključcima su uključeni u navedenu cenu, nezavisno od površine. Kuća je projektovana tako da je moguće da kupac bira struktruru - dvosoban, trosoban ili troiposoban stan. Grejna površina kuće je 72,5m2 dok je površina kuće u građevinskoj dozvoli 112,5m2 u koju površinu je uključena garaža od 17m2, ostava od 4m2, spa zona sa jakuzzi spoljašnom kadom (površina spa zone je 18m2). Svaka kuća će imati solarne ploče na krovu kao i priključak na gradsku elektro i vodovodnu mrežu. Grejanje kuća je putem toplotnih pumpi. Investitor obezbedjuje svakom kupcu dvogodišnji ugovor sa firmom "G4S" koja se bavi obezbedjenjem objekata. Rok za završetak objekta je 3 meseca od dana zaključenja kupoprodajnog ugovora. Odnos cene, kvaliteta i idealne veličine objekata je bez konkurencije na toj lokaciji. Postoji mogućnost doplate za bazen površine 8m x 3m sa filterima za prečišćavanje vode, grejanjem, obložen keramičkim pločicama. Za preporuku! Za vše informacija na raspolaganju smo Vam!
Detaljnije